Sammendrag

Lokalisert langs bredden av Themsen, og som dekker et areal på 443 dekar, vil Barking Riverside – et partnerskap mellom borgermesteren i London og L&Q – omfatte 10 800 nye hjem av forskjellig størrelse og stil. Opptil 50 prosent av dem vil være rimelige når området er fullt utviklet.

Planer om å avsette 65.000 kvadratmeter til kommersielle formål som shopping, restauranter, kafeer, fellesskaps- og fritidsfasiliteter, helsetjenester og skoler har også tung forankring i den overordnede visjon, samt en splitter ny togstasjon for å øke tilgangen til hjertet av hovedstaden.

Som en del av prosjektets forpliktelse til å plassere og sikre at innbyggerne har tilgang til bærekraftig boareal, ga Barking Riverside i oppdrag til Envac å designe og installere sitt pneumatiske avfallsinnsamlingssystem, som etter fullføring vil være et av Europas største.

16 tonn/dag

Innsamlingskapasitet

2 Fraktioner

Rest in organic and dry recyclables

460 Innkast

Erstatter 19 000 tradisjonelle søppelbøtter

8 700
Meter
rørnett

Rørdimensjon 500 mm

Vårt bærekraftsstyrte etos og forpliktelse til å gjøre dette til et rent, grønt og hyggelig område å leve førte oss til denne banebrytende metoden for avfallsinnsamling.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Envac? Fyll ut og send skjemaet, og ditt lokale Envac-kontor vil kontakte deg så snart som mulig

* Obligatoriske felt