Custom directory archive.php for Example

Sollefteå sjukhus

Det er i Sollefteå at historien om avfallssugsystemet til Envac begynner. Sykehuset skulle installere et sentral-støvsugersystem fra selskapet Centralsug AB – forløperen til Envac AB.

Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden (NDS), er et av de største byutviklingsprosjektene i Europa. Det tidligere industriområdet på mer enn 236 hektar er banebrytende.

Sortering – Halmstad

Da kravene på de nasjonale målene økte, valgte Halmstad kommune innsamling nær eiendommen sammen med optisk sortering.

Sortering – Linköping

Det kommunale selskapet Tekniska verken AB eier og driver et biogassanlegg som forsyner Östgötatrafikken og privatbilister i Östgötland med biogass.

Sortering – Eskilstuna

Da de nasjonale kravene økte innførte Eskilstuna kommune optisk sortering og oppnådde målet om 50% sortert avfall i løpet av få måneder.

Sortering – Tromsø

Systemet sorterer fem fraksjoner og er kombinert med Envacs avfallssugsystem, kombinert med optisk sortering.

Majadahonda

Byen Majadahonda i regionen Madrid i Spania innførte avfallssugsystem allerede i 1999. Avfallssug tilfredsstilte kommunens høye miljøkrav.

Nyhavn

Avfallssugsystemet i Nyhavn transporterer ca. 60 tonn avfall per uke uten at noe kjøretøy trenger å kjøre inn mellom folkemengdene.

Hammarby Sjöstad

Avfallssugsysteme fra Envac satte den globale standarden for avfallsinnsamling innen byutvikling for bydelen Hammarby Sjøstad i Stockholm.

Bergen

Bergen valgte avfalssugsystemet fra Envac og er med det blitt en banebrytende aktør blant norske byer. Valget har gitt byen flere priser.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Envac? Fyll ut og send skjemaet, og ditt lokale Envac-kontor vil kontakte deg så snart som mulig

* Obligatoriske felt