Norra Djurgårdsstaden

Norra Djurgårdsstaden (NDS), er et av de største byutviklingsprosjektene i Europa. Det tidligere industriområdet på mer enn 236 hektar er banebrytende.

Majadahonda

Byen Majadahonda i regionen Madrid i Spania innførte avfallssugsystem allerede i 1999. Avfallssug tilfredsstilte kommunens høye miljøkrav.

Nyhavn

Avfallssugsystemet i Nyhavn transporterer ca. 60 tonn avfall per uke uten at noe kjøretøy trenger å kjøre inn mellom folkemengdene.

Hammarby Sjöstad

Avfallssugsysteme fra Envac satte den globale standarden for avfallsinnsamling innen byutvikling for bydelen Hammarby Sjøstad i Stockholm.

Bergen

Bergen valgte avfalssugsystemet fra Envac og er med det blitt en banebrytende aktør blant norske byer. Valget har gitt byen flere priser.

GrowSmarter prosjektet

Envac ble valgt for å demonstrere bærekraftpotensialet ved å kombinere funksjonene i det avfallssugsystemet med optisk sorteringsteknologi.

Stora Ursvik

Avfallssugsystemet i Stora Ursvik er det første BREEAM-sertifiserte industribygget i Sverige som har oppnådd den internasjonale standarden.

Barking Riverside

Barking Riverside i London, sørger Envas avfallssugsystem for at avfallsinnhentingen vil skape et rent grønt og behagelig bomiljø.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Envac? Fyll ut og send skjemaet, og ditt lokale Envac-kontor vil kontakte deg så snart som mulig

* Obligatoriske felt