Sensorer i systemet vårt samler inn data som mates inn i en maskinlæringsprogramvare. Denne bruken av kunstig intelligens muliggjør kontinuerlig forbedring og optimalisering av systemet for å redusere miljøpåvirkningen og kostnadene.

Datainnsamlingen hjelper også operatører og eiere med å få en bedre forståelse av avfallsinnsamlingssystemet – i sanntid.

Den selvforbedrende AI og den datadrevne innsikten gjør håndteringen av avfallssamling mer effektiv og reduserer ikke planlagt nedetid til et minimum. Sammenlignet med de gammeldagse måtene å samle avfall på, er Envac sin moderniserte tilnærming nøkkelen til et renere og grønnere miljø.

Neste nivå informasjon og beslutningstaking

Vårt automatiske system er grunnlaget for en datadrevet fremtidig avfallsinnsamling. Sammenlignet med eldre metoder for avfallsinnsamling, er vårt system ikke avhengig av manuelle innspill for å forstå hvordan systemet fungerer og hvor forbedringer kan gjøres.

Tradisjonell, manuell innsamlet informasjon er bundet til feil og skjevheter, mens vår markedsledende automatiske prosess fjerner slike feil fra datainnsamlingen. Dette gir operatøren av systemet, og alle andre interessenter, pålitelige data som muliggjør forsvarlig og fornuftig beslutningstaking.

Fremtiden er datadrevet og automatisk

Framtiden er datadrevet og automatisk, og systemet vårt hjelper til med å bringe avfallsinnsamling inn i denne fremtiden. Ved hjelp av AI og big data sørger vi for at avfallsinnsamlingen vår er strømlinjeformet og bærekraftig. Vår innsikt deles med byer, bedriftseiere, sykehusdirektører, flyplassledere og andre, for å hjelpe dem bedre å forstå hvordan de kan forbedre sin virksomhet og sin miljøpåvirkning.

Kontakt oss

Vil du vite mer om Envac? Fyll ut og send skjemaet, og ditt lokale Envac-kontor vil kontakte deg så snart som mulig

* Obligatoriske felt